Boliger til salg

Stor velholdt villa i eftertragtet kvarter

I Ejby vest for Lille Skensved og Køge har vi nu fornøjelsen af at sætte denne store velholdte villa til salg. Der er tale om et gedigent hus med et solidt energimærke A og separat forældre- og børneafdeling. Villaen er beliggende i Ejbys Håndværkerkvarter, hvilket betyder at størstedelen af beboerne i dette område driver selvstændigt erhverv side om side med deres private bopæl. Netop derfor er villavejen på Elsdyrvej ekstra bred så der er rum til de større armbevægelser. I dette område føler man sig ikke klemt, her er rigelig plads til at folde sig ud.

Huset

Fra baghaven har du to indgange til lejligheden, enten gennem bryggerset hvorfra du kommer direkte ind til stuen og har den oplagte børneafdeling til højre eller igennem hovedindgangen hvor du har direkte adgang til den oplagte forældreafdeling. Begge afdelinger af ejendommen har eget toilet og bad samt praktisk fordelings gang. Mellem de to afdelinger befinder sig et ekstraværelse som enten kan bruges som gæsteværelse eller familiens kontor. Til at samle det hele er der husets store spisestue og køkken alrum som er intet mindre end 14 meter langt og 4,5 meter bred. Her er der plads til de helst store familiemiddage og festlige sammenkomster.

Grund og øvrige bygninger

Udover hovedhuset er der på grunden tillige et stor anneks med indendørs pool samt separat bad og toilet. Med en kærlig hånd kan dette nemt bringes tilbage til fordums storhed og tjene til et helt unikt samlings punkt i sommerhalvåret for såvel familie, venner og naboer. På ejendommen er der derudover også 2 skure, et enkeltstående og et i forlængelse af carporten på husets højre side. På samme side af huset er der mere end rigeligt med plads til parkerende biler eller hvad behovet nu måtte være.

Rimelig ejerudgift, solidt energimærke og bedste planløsning.

Kontakt os i dag for en fremvisning.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Stor velholdt villa i eftertragtet kvarter

Elsdyrvej 7
4623 Lille Skensved

2.995.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001019
TypeVilla
Kontantpris2.995.000 kr.
Udbetaling150.000 kr.
Ejerudgift2.912 kr.
Brutto ex. ejerudgift11.436 kr.
Netto ex. ejerudgift9.930 kr.
Boligareal153 m2
Grundareal1200 m2
Antal rum5
Byggeår1984
EnergimærkeA2010
Sagsnr157MLB-001019
DOKUMENTER
  • (332.7KB)
  • (2MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes