Boliger til salg

Strandvejsvilla i Skovshoved med udsigt til Øresund

Vi har nu fornøjelsen af at præsentere dette flotte, gamle og historierummende skovserhus fra 1898 beliggende på landet nok mest kendte adresse, nemlig Strandvejen nord for København.

Området

Der findes næppe en vej i dette land der er blevet beskrevet og beundret så meget som Strandvejen. Tankerne ledes tilbage til Knud Sønderbyes Midt I en Jazztid, hvor Peter Hasvig cykler Strandvejen tynd for at frekventere Vera fra det bedre borgerskab, for efterfølgende at drage syd på til Ellen og de hengemte småkager på Vesterbro. At denne famøse gade har været brugt til at skildre borgerskabets frie liv og i dette tilfælde en ung mands famlen efter et ståsted i mellemkrigstiden er ikke tilfældigt. Strandvejen har til alle tider været dragende – misse Møghe ville have været enig. Strandvejen skal dog ikke blot drage og opleves sporadisk, men leves, hvilket du har muligheden for her. Ikke nok med at du får en adresse ud over det sædvanlige, så bliver du også en del af en helt unik lokalhistorie som indehaver af et ægte skovserhus. Skovshoved er et gammelt fiskerleje med en lang og traditionsrig historie, hvorfor de lokale også tituleres som "skovsere". Det stærke lokalmiljø sørger løbende for at værne om denne historie – blandt andet igennem Skovshoved By’s Grundejer og Bevaringsforening der går helt tilbage til 1938.

Huset

Det er ingen hemmelighed at huset trænger til en kærlig hånd så den kan komme tilbage til fordums storhed. Du har dermed muligheden for at sætte dit helt eget præg på denne ekseptionelt beliggende ejendom. Til trods for at der måtte være begrænsninger for ændringen af ejendommens ydre, af respekt for de historiske skovserhuse, så har du indendørs store mulighed for at sætte dit præg samt ændre på plantegningen så den passer til lige netop dit behov.

Stueetagen indeholder en fordelingsgang med adgang til værelse, toilet/bad, disponibelt rum, samt stueetagens stue/kontor. Fra stueetagen tilgåes 1. salen via en flot spindeltrappe. På 1. salen du ejendommens primære stue samt i forlængelse heraf en spisestue hvorfra du har udgang til altanen med kig til Øresund. Til sidst finder du ejendommens køkken. På 2. salen er der toilet/bad, to værelser – heraf det ene med udgang til endnu en altan – også med kig til Øresund.

Til ejendommen hører også et jordstykke med der pt. bruges som privat parkeringsplads, men som tidligere har været benyttet som lille have med terrasse.

Er du interesseret i en fremvisning? Så kontakt os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Strandvejsvilla i Skovshoved med udsigt til Øresund

Strandvejen 285
2920 Charlottenlund

12.500.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001022
TypeVilla
Kontantpris12.500.000 kr.
Udbetaling625.000 kr.
Ejerudgift5.085 kr.
Brutto ex. ejerudgift47.291 kr.
Netto ex. ejerudgift41.725 kr.
Boligareal175 m2
Grundareal124 m2
Antal rum7
Byggeår1899
Kælderareal64 m2
EnergimærkeD
Sagsnr157MLB-001022
DOKUMENTER
  • (1.6MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes