Boliger til salg

Flot indflytningsklar lejlighed med en fantastisk udsigt

Vi har nu fornøjelsen af at sætte denne rummelige 2-værelses udsigtslejlighed til salg.

Lejligheden

Fra opgangen træder du ind i lejlighedens lyse og praktiske fordelingsgang. Her er både højt til løftet, hvidlakerede plankegulve og flotte indbyggede skabe til frakker, sko og ekstra opbevaring. Fra entréen har man adgang til alle lejlighedens rum. I stuen gentager de flotte hvidlakerede plankegulve og den klassiske Frederiksberg stuk kommer virkelig til sin prægt. Den nuværende ejer har alene valgt at have et sofaarrangement, omend der er rigeligt plads til spisebord, så alt samles i stuen. I forbindelse med stuen ligger soveværelset. Her pryder et flot stort glasparti der adskiller soverum og passage. På højre hånd er der nogle fantastiske indbyggede skabe der følger hele endevæggen – fra gulv til loft, og hvor der er indsat lejlighedens vaskemaskine.

Køkkenet er kun ganske få år gammelt og fremstår klassisk og stilrent med hvide elementer og en mørk bordplade fra Reform. Køleskabet er placeret i et indbygget skab, hvilket gør at det ingen gulvplads tages fra køkkenet der indeholder rigeligt med skabsplads til køkkenremedierne. Skal man have endnu mere plads, så er det lige til at få indsat overskabe. Køkkenet indeholder tillige en nyere opvaskemaskine. Badeværelset er af en fin størrelse med egen bruseniche og godt med skabsplads under håndvasken.

Beliggenhed

Der er mange hyggelige veje på Frederiksberg, men der er ikke mange som Frederiksvej. På begge sider af den blinde vej ligger gamle herskabsejendomme fra århundredeskiftet og for enden ad gaden finder du indgangen til Frederiksberg Have – et af såvel Frederiksberg og Københavns mest frodige og værdsatte åndehuller. Indkøbsmuligheder er både at finde på Nordre Fasanvej, Søndre Fasanvej og Peter Bangs Vej. Vesterbrogade og Gammel Kongevej er tilmed tæt på, hvor der henholdsvis er gode spisesteder og et væld af shoppingmuligheder. Med andre ord, er du her tæt på det hele, men alligevel i fuldstændig rolige og afslappende omgivelser.

Bemærk at vi hensyn og af respekt overfor sundhedsmyndighedernes anbefalinger ikke afholder åbent hus, hvorfor fremvisninger aftales individuelt. Ønsker du en fremvisning? Ring til os og lad os finde et tidspunkt.

—-

Med venlig hilsen

Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Flot indflytningsklar lejlighed med en fantastisk udsigt

Frederiksvej 48, 4. tv
2000 Frederiksberg

2.795.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001023
TypeEjerlejlighed
Kontantpris2.795.000 kr.
Udbetaling140.000 kr.
Ejerudgift2.755 kr.
Brutto ex. ejerudgift11.821 kr.
Netto ex. ejerudgift10.085 kr.
Boligareal57 m2
Antal rum2
Byggeår1909
EnergimærkeC
Sagsnr157MLB-001023
DOKUMENTER
  • (2.1MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes