Boliger til salg

Stor delevenlig to værelseslejlighed i solid ejerforening

På Johan Kellers Vej 34, 3. th. har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne flotte to værelses lejlighed. Lejligheden er perfekt til enkeltpersonen, parret eller som delelejlighed. Forældrekøb er også muligt.

Området

Lejligheden ligger attraktivt i det gode gamle Sydhavn, hvor man både har grønne områder og Vesterbro et stenkast fra lejligheden. Få steder i København kan udmærke sig med gammel københavner stemning som Sydhavn kan, og derfor er det et område hvis popularitet er stødt stigende. Inden for kort cykelafstand er der indtil flere dagligvarebutikker og en håndfuld specialforretninger. Derudover ligger lejligheden også yderst tæt på grønne arealer og det tager heller ikke mere end et par minutter at cykle til Valbyparkens fine natur og den nyere strand. Alt ligger i gå- eller cykelafstand herfra, også togforbindelserne ved Sydhavn Station, der bl.a. tager jer til hovedbanegården på ingen tid – for ikke at nævne den kommende metro der med en station på Mozarts Plads (2024) i endnu højere grad kommer til at forbinde Sydhavnen med resten af byen.

Lejligheden

Selve lejligheden er en klassisk og praktisk indrettet to værelseslejlighed hvorfra man via fordelingsgangen kan tilgå lejlighedens to værelser, bad/toilet samt det flotte snedkerkøkken. Fra begge værelser er der adgang til altan – det ene ud mod gaden og det andet ud mod gården. Lejligheden fremtræder i pæn og velholdt stand med et fantastisk snedkerkøkken der er lavet specifikt til lejligheden med medfølgende SMEG ovn og gaskomfur. Badeværelset, som er fra 2018, er yderst rummeligt og større end hvad man ellers kunne forvente af en lejligheden på denne størrelse. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar lejlighed.

Som beboer får man brugsret til foreningens grønne gårdmiljø der står foran en kommende sammenlægning med de omkringliggende foreninger og der er ligeledes også brugsret til både kælder- og luftsrum.

Er du interesseret i en fremvisning? Kontakt os i dag og lad os finde et tidspunkt der passer dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Stor delevenlig to værelseslejlighed i solid ejerforening

Johan Kellers Vej 34, 3. th
2450 København SV

2.265.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001024
TypeEjerlejlighed
Kontantpris2.265.000 kr.
Udbetaling115.000 kr.
Ejerudgift2.818 kr.
Brutto ex. ejerudgift8.651 kr.
Netto ex. ejerudgift7.561 kr.
Boligareal56 m2
Antal rum2
Byggeår1936
EnergimærkeD
Sagsnr157MLB-001024
DOKUMENTER
  • (2.9MB)
  • (860.3KB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes