Boliger til salg

Sydhavnen når det er bedst

På Johan Kellers Vej 46, st. tv. har vi nu fornøjelsen af at udbyde denne charmerende og stemningsfyldte to værelses lejlighed. Lejligheden er perfekt til solisten, parret eller som delelejlighed. Forældrekøb er også muligt.

Området

Lejligheden ligger attraktivt i det gode gamle Sydhavnen, hvor man både har grønne områder og Vesterbro et stenkast fra lejligheden. Få steder i København kan udmærke sig med gammel københavner stemning som Sydhavn kan, og derfor er det et område hvis popularitet er stødt stigende. Inden for kort cykelafstand er der indtil flere dagligvarebutikker, en håndfuld specialforretninger og havnebad. Derudover ligger lejligheden også yderst tæt på grønne arealer og det tager heller ikke mere end et par minutter at cykle til Valbyparkens fine natur, Carlsberg Kvarteret, Vesterbro og den nyere strand. Alt ligger i gå- eller cykelafstand herfra, også togforbindelserne ved Sydhavn Station, der bl.a. tager jer til hovedbanegården på ingen tid – for ikke at nævne den kommende metrostation på Mozarts Plads (2024).

Lejligheden

Selve lejligheden er en klassisk og praktisk indrettet to værelseslejlighed hvorfra man via fordelingsgangen kan tilgå lejlighedens to værelser, bad/toilet samt det hyggelige køkken. Fra det ene værelse, der pt. bruges som stue er der udgang til den mest fanastisk hyggelige og private have som lejlighedens ejer har en eksklusiv brugsret til. Lejligheden fremtræder i pæn og velholdt stand med opdateret og stilfuldt badeværelse samt andre smukke detaljer, der gør at man føler sig hjemme fra første besøg. Alt i alt er der tale om en skøn indflytningsklar lejlighed.

Som beboer får man brugsret til foreningens grønne gårdmiljø, fælles vaskekælder samt eksklusiv brugsret til eget kælder- og loftsrum.

Er du interesseret i en fremvisning? Kontakt os i dag.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
ba@ejb.dk / 30 22 50 20

Sydhavnen når det er bedst

Johan Kellers Vej 46, st. tv
2450 København SV

2.825.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001038
TypeEjerlejlighed
Kontantpris2.825.000 kr.
Udbetaling145.000 kr.
Ejerudgift2.822 kr.
Brutto ex. ejerudgift10.703 kr.
Netto ex. ejerudgift9.371 kr.
Boligareal59 m2
Antal rum2
Byggeår1936
EnergimærkeD
Sagsnr157MLB-001038
DOKUMENTER
  • (3MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes