Boliger til salg

Sommer i Hornbæk

Introduktion

Sommer i Danmark er for mange københavnere lig Hornbæk. Med sine kun 50 kilometer fra hovedstaden har dette sommerhusområde udmærket sig ved at være et af de foretrukne steder når skuldrene skal ned og familien samles. Solkrogen 12 har været i familiens ejerskab i mere end 26 år og nu gives stafetten videre til nye ejere og vi har fået det privilegium at få lov til at formidle salget. Det er første gang i 2 år at der udbydes et sommerhus på Solkrogen, så det er noget helt specielt.

Området

Sommerhuset er beliggende på en af de hyggeligeste private stikveje mellem Villingebækvej og det fantastiske fredet område, Ruslands Bakker. Her ser du både opleve Pandehave Å bugtende sig igennem den vilde natur og Rudolph Tegners Museum og Statuepark trone frem som oplagt destination til en gåtur på en varm sommeraften. Går du den modsatte vej vil en hyggelig sti på den anden side af Villingebækvej føre dig gennem endnu et fredet skovområde med kvæg ned til Hornbæk Strand. Gåturen fra sommerhuset til Stranden er på kun 12 minutter, hvilke er nogenlunde det samme det tager at slentre til Kildekrog Station når gæster skal hentes.

Ejendommen

Solkrogen 12 er højt beliggende med anelse af udsigt til trætoppene over Ruslands Bakker. Sommerhuset er et gammelt klassisk sommerhus fra 50’erne der igennem årene løbende er blevet renoveret med respekt for det originale udtryk, herunder senest med udskiftning af størstedelen af taget samt med nyere bad og toilet. Huset byder på ægte sommerhusstemning som det skal og bør være med fine hyggelige kroge og værelser. Som samlingspunkt i huset er den store hyggelige stue med køkken alrum, hvor du har plads til hele familien og de gæster der måtte svinge forbi. Huset udmærker sig derudover ved at have nogle fine fordelingsgange, som giver lidt ekstra privatliv og mulighed for at lukke af til en børneafdeling imens de voksne fortsat er oppe. Udenfor får du tre flotte terrasser, så du nemt kan enten følge eller flygte fra solen i løbet af dagen.

Er du interesset i en fremvisning af denne perle i Hornbæk? Kontakt os og lad os aftale nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Sommer i Hornbæk

Solkrogen 12
3100 Hornbæk

3.995.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001041
TypeSommerhus
Kontantpris3.995.000 kr.
Udbetaling200.000 kr.
Ejerudgift2.551 kr.
Brutto ex. ejerudgift19.106 kr.
Netto ex. ejerudgift15.522 kr.
Boligareal82 m2
Grundareal988 m2
Antal rum3
Byggeår1952
Sagsnr157MLB-001041
DOKUMENTER
  • (5.2MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes