Boliger til salg

NY PRIS - 2 værelses lejlighed i Glostrup med privat havestykke

På en sidevej til Hovedvejen i Glostrup finder du hyggelige Byparkvej, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde et førstegangssalg af en dejlig, rummelig og høj 2 værelses stuelejlighed med brugsret til egen privat have beliggende i direkte forlængelse af stuen.

ÅBENT HUS tirsdag den 23. april kl. 17.00 – 17.30

Det skal bemærkes at udgifter til el, vand & varme ret usædvanligt er inkluderet i fællesudgifterne, hvorfor der ikke skal tillægges a conto betalinger for disse i de månedlige udgifter.

Lejligheden

Lejligheden er placeret i en høj stueetage. Fra hoveddøren træder du ind i en praktisk fordelingsgang med lille garderobe og adgang til alle lejlighedens rum. På venstre side ligger første rum, der er oplagt som soveværelse eller kontor. For enden af gangen finder du lejlighedens badeværelse, og ved siden af dette ligger det østvendte køkken, der rummer plads til mindre spisebord og et par siddepladser. Til sidst har vi lejlighedens store stue, som, med et utroligt flot vinduesparti og med sin sydvestlige placering, ligger badet i lys fra eftermiddag til aften. I forlængelse af stuen kan du åbne den store havedør til din helt egen private have med et utal af anvendelsesmuligheder.

Til lejligheden hører derudover eget privat kælderrum samt adgang til fælles gratis vaskeri der er inkluderet i fællesudgifterne.

Idet der er tale om et førstegangssalg, trænger lejligheden til en kærlig hånd, hvilket også lader sig afspejle i salgsprisen. Dette giver dig omvendt rig mulighed for at lave tingene, som du selv vil have dem!

Området

Centralt beliggende på en sidevej til Hovedvejen i Glostrup er alle muligheder for indkøb og restaurantbesøg inden for rækkevidde. Ejendommen ligger derudover også godt placeret i forhold til Glostrup Station og Glostrup Shoppingcenter, der begge kun er 10-15 minutters gang fra lejligheden. I forhold til den kollektive trafik, så er det herudover værd at fremhæve, at Glostrup efter planen får i alt 4 stationer i Hovedstadens kommende letbane, hvoraf Glostrup Letbane Station bliver den største på hele strækningen. (Læs evt. mere på dinletbane.dk).

Kontakt os i dag for en fremvisning af lejligheden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Cand.jur. Mathias Lund Bach
Advokat Jan Bo Busholdt

NY PRIS - 2 værelses lejlighed i Glostrup med privat havestykke

Byparkvej 10, st. tv
2600 Glostrup

1.545.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001006
TypeEjerlejlighed
Kontantpris1.545.000 kr.
Udbetaling80.000 kr.
Ejerudgift3.681 kr.
Brutto ex. ejerudgift6.564 kr.
Netto ex. ejerudgift5.562 kr.
Boligareal62 m2
Antal rum2
Byggeår1975
EnergimærkeD
Sagsnr157MLB-001006
DOKUMENTER
  • (821.1KB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes