Boliger til salg

2 værelses lejlighed i Glostrup med privat havestykke

På en sidegade til Hovedgaden i Glostrup finder du hyggelige Byparkvej, hvor vi har fornøjelsen af at udbyde et førstegangs salg af en høj stuelejlighed med brugsret til egen privat have i direkte forlængelse af stuen.

Lejligheden

Lejligheden er placeret i en høj stueetage. Fra hoveddøren træder du ind i en praktisk fordelingsgang med lille garderrobe og adgang til alle lejlighedens rum. På venstre side ligger første rum – et oplagt soveværelse eller kontor. I enden af gangen finder du lejlighedens toilet og bad. Ved siden af toilet og bad finder du køkkenet der rummer plads til mindre spisebord og et par siddepladser. Til sidst har vi lejlighedens store stue som med et utrolig flot vinduesparti og med sin sydvestlige placering er badet i lys hele eftermiddagen og aftenen. I forlængelse af stuen kan du åbne den store havedør til din helt egen private have med et utal af anvendelsesmuligheder.

Idet der er tale om et førstegangssald, så trænger lejligheden naturligvis til en kærlig hånd hvilket også lader sig afspejle i prisen. Det giver omvendt rig mulighed for at lave tingene som du vil have dem.

Området

Beliggende på en sidegade til selve hovedgaden i Glostrup er alle indkøbs- og spisemuligheder inden for rækkevidde. Ejendommen ligger tillige godt placeret i forhold til Glostrup Station og Glostrup Shoppingcenter der begge kun er 10-15 mins gang væk fra lejligheden. Derudover er det specielt værd at fremhæve, at Glostrup bliver den største letbanestation med i alt 4 stationer i Hovedstadens kommende letbane. Læs mere på letbane.dk

Kontakt os i dag for en fremvisning af lejligheden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Cand.jur. Mathias Lund Bach
Advokat Jan Bo Busholdt

2 værelses lejlighed i Glostrup med privat havestykke

Byparkvej 10, st. tv
2600 Glostrup

1.645.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001006
TypeEjerlejlighed
Kontantpris1.645.000 kr.
Udbetaling85.000 kr.
Ejerudgift3.681 kr.
Brutto ex. ejerudgift6.987 kr.
Netto ex. ejerudgift5.921 kr.
Boligareal62 m2
Antal rum2
Byggeår1975
Sagsnr157MLB-001006