Boliger til salg

Håndværkertilbud i eftertragtet ejerforening

Introduktion

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af et håndværkertilbud centralt placeret på Nørrebro og i den eftertragtede ejerforening Tophouse, som byder på et væld af fællesfaciliteter der blandt andet omfatter tennisbane og svimmingpool.

Lejligheden

Lejligheden fremstår som den var bygget og indrettet i 1974, hvorfor der skal hensættes beløb til istandsættelsesarbejder hvis man vil have lejligheden bragt up to date. Omvendt får du muligheden for at sætte dit helt eget præg på lejligheden. Selve indretningen er praktisk med en god fordelingsgang, hvorfra der kan tilgåes stort bad og toilet, der til trods for sine mange år på bagen stadig fremstår i god stand. Toilettet er helt nyt og indsat i 2022. I lejlighedens kombineret stue- og køkken er der rig plads til at udfolde sig og prøve forskellige indretninger af. Der er mange i ejerforeningen, der i samme type lejlighed som denne, har valgt at sætte vægge op på mange forskellige måder – alt afhængig af hvad der måtte fungere bedst for den enkelte. Andre lejlighedsejere har blot valgt at have ét stort rum, så det bliver en stor klassisk studio apartment. Mulighederne i hvert fald mange og med den store altan vil der være garanteret mange dejlige stunder i de lune sommeraftener, især da ejendommen ligger tilbagetrukket fra selve Dagmarsgade.

Ejerforeningen

Det er ikke mange ejerforeninger der har både tennisbane, swimminpool, træningscenter, sauna, parkeringspladser og værksted tilgængelige for deres beboere. Det er dog tilfældet i E/F Tophouse. De mange fællesfaciliteter danner rammen om et stærkt sammenhold og fællesskab i ejerforeningen, der huser alt fra ældre borgere der har boet der siden ejendommens opførelse og yngre beboere der nyder godt af Nørrebros pulserende liv.

Området

Du kan ikke ligge mere centralt på Nørrebro end på Dagmarsgade. Du er en kort gåtur væk fra både Runddelen, to metrostationer, s-toget, Fælledparken på Østerbro og stadig kun 15 minutter på cykel fra Rådhuspladsen.

Ønsker du at høre nærmere skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, partner, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Håndværkertilbud i eftertragtet ejerforening

Dagmarsgade 26, 2. 150
2200 København N

2.295.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001051
TypeEjerlejlighed
Kontantpris2.295.000 kr.
Udbetaling115.000 kr.
Ejerudgift3.011 kr.
Brutto ex. ejerudgift10.622 kr.
Netto ex. ejerudgift8.750 kr.
Boligareal51 m2
Antal rum1
Byggeår1974
EnergimærkeC
Sagsnr157MLB-001051
DOKUMENTER
  • (2.5MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes