Boliger til salg

Den funktionelle tradition skinner igennem

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af denne flotte udsigtslejlighed på grønne Mariendalsvej, lige i smørhullet på Frederiksberg.

Lejligheden og ejendommen

Selvom ejendommen med sin datering af 1962 hører til perioden hvor især de standardiserde type-etagehuset begyndte at vinde indpas, udmærker Mariendalsvej 26 sig med sine klare tråde til tidligere byggetraditioner som funkis og modernisme. Det er tydeligt at det gode håndværk fra forudgående strømningner ikke har sluppet sit tag og det kan man som kommende ejer glæde sig over. Sælger har også ladet dette skinne igennem i såvel vedligeholdesen samt valg af køkken, der trods sin indsættelse i 2020 følger den gamle funkistradition – helt i husets ånd. Lejligheden har en fantastisk plantegning med to værelser beliggende i hver sin ende og med en fordelingsgang hvorfra alle lejlighedens rum kan tilgåes. Fra begge værelser er der ligeledes adgang til den store sydvendte altan hvor udsigten over villakvarteret nord for Falkoner Allé kan nydes. Til ejendommen hører der både fælles vaske- og tørrerum, cykelkælder, 5 stks. fælles parkeringspladser samt en hyggelig have foran huset. Ejendommen har også elevator som kan tilgåes fra ejendommens stueetage uden niveauforskydning.

Kvarteret

Mariendalsvej er en speciel vej. Til trods for sin yderst centrale beliggenhed på såvel Frederiksberg og København i sin helhed, så er den utrolig lidt befærdet. Vejen er nemlig ensrettet med retning fra Falkoner Allé mod Kronprinsesse Sofies Vej. Boligsammensætningen på vejen er også dejligt broget og tæller alt fra store villaer samt mindre og større etageejendomme til institutioner og idrætshal. En gade der både lever og ånder, men også kan være så stille at man skulle tro tiden var gået i stå. Et rigtig frederiksbergsk varermærke.

Ønsker du at høre nærmere skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Mathias Lund Bach, cand.jur.
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

Den funktionelle tradition skinner igennem

Mariendalsvej 26, 3. tv
2000 Frederiksberg

3.575.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001054
TypeEjerlejlighed
Kontantpris3.575.000 kr.
Udbetaling180.000 kr.
Ejerudgift3.193 kr.
Brutto ex. ejerudgift16.914 kr.
Netto ex. ejerudgift14.088 kr.
Boligareal65 m2
Antal rum2
Byggeår1962
EnergimærkeD
Sagsnr157MLB-001054
DOKUMENTER
  • (2.7MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes