Boliger til salg

Sommerhusidyl i Nordsjælland

Vi har nu fornøjelsen af at kunne formidle salget af dette pragtfulde sommerhus beliggende i Liseleje/Melby i gåafstand til Liseleje Hovedgade.

Hus & grund

Sommerhuset er beliggende på en flot, stor og kuperet grund der med sine utrolig mange detaljer og flere fine kroge er noget helt specielt. Du får her både din helt egen lille gårdhave – oplagt serveringssted til sommerens fester, en håndfuld terasser og to annekser, ét i forlængelse af huset og ét separat oppe på bakken. I hovedhuset er der et stort opholds- og spisestue der med sine store vinduespartier giver et fantastisk lys hele dagen. Fra husets stue er der adgang til to soveværelser og et mindre køkken. Fra køkkenet er der adgang til gårdhaven, udendørs køkkenet og husets bad og toilet.

Området

Sommerhuset er beliggende i gåafstand til Liseleje, en af de mest livlige og summende sommerbyer i hele Nordsjælland. Her finder du både den kendte købmand Vad samt et væld af mindre specialbutikker, restauranter og caféer. Liseleje hører ikke til de byer hvor butiksdøden har hærget, tværtimod. De seneste par år har alene budt på en yderligere opblomstring af butiks- og byliv i Liseleje til glæde for sommerhusejere og helårsbeboere. Savner du et sommerhus hvor du om aftenen kan gå ned til byen og få et glas vin eller en is, så leverer Liseleje.

Er du interesseret i en fremvisning? Ønsker du at afgive et bud? Kontakt os på bolig@ejb.dk eller på 30 22 50 20.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Cand.jur. Mathias Lund Bach
Advokat Jan Bo Busholdt

Sommerhusidyl i Nordsjælland

Bjergstien 8
3370 Melby

1.675.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001007
TypeSommerhus
Kontantpris1.675.000 kr.
Udbetaling85.000 kr.
Ejerudgift1.323 kr.
Brutto ex. ejerudgift7.274 kr.
Netto ex. ejerudgift6.027 kr.
Boligareal45 m2
Grundareal1156 m2
Antal rum3
Byggeår1946
Sagsnr157MLB-001007
DOKUMENTER
  • (1.5MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes