Boliger til salg

OBS: EJENDOMMEN ER I BUDRUNDE - KONTAKT FOR DETALJER

Et stenkast vest fra Køge ligger Lellinge som helt omkranset af marker emmer af landlig idyl. Ejendommen som vi har fornøjelsen af at sætte til salg ligger på en rolig aflukket sidevej, få minutters gang til hovedvejen.

Huset

Indenvendigt er huset blevet gennemrenoveret i år 2016. Renovationen indbebar nyt bad, køkken, gulve med gulvarme samt forbredret isolering, hvilket kan ses ved at ejendommen har energimærke B. Når du træder ind i huset bliver du mødt af en praktisk fordelingsentré kombineret med bryggers, hvorfra du kan tilgå alle rum i husets stueetage ligesom du også finder trappen til førstesalen. På venstre side finder du husets to oplagte soveværelser som i dag bliver brugt til henholdsvis børneværelse og master bedroom. En oplagt mulighed ville også være at bruge et af disse rum til kontor eller gæsteværelse og dermed flytte soværelset til førstesalen. Mulighederne er mange. Netop førstesalen fremstår i dag uudnyttet og det er værd at bemærke at alene halvdelen af arealet er godkendt til beboelse hvorfor du faktisk får flere m2 med i prisen end de angivne. I husets køkken alrum er der både plads til spisebord og sofahjørne. Fra køkkenalrummet er der direkte adgang ud til ejendommens fine have hvor en færdiggjort terrasse vil gøre underværker.

Udefra fremstår huset delvist ufærdigt, hvorfor man som køber skal være indstillet på at bruge midler på at få sat det sidste punktum. Det giver omvendt mulighed for at man kan færdiggøre facade samt terrasse sådan som man helst selv ønsker det. Prisen afspejler at der mangler det sidste.

Området

Udover de mange grønne områder gør Lellinge sig især udmærket ved de fantastiske transportmuligheder, der gør turen både nordpå til København og sydpå til en meget let løsning via E20.

Lellinge har både sin egen kirke og sit helt eget supermarked i centrum af byen. Derudover finder du på kun et enkelt minuts gang fra ejendommen store grønne sportsarealer, hvor byggeriet til et nyt multisports center snart påbegynder, til glæde for børn og voksne og ikke mindst for byen. Skole og dagsinstitutioner er også i gåafstand fra huset.

Interesseret i en fremvisning? Ønske du at give et bud? Skriv til os på bolig@ejb.dk

OBS: EJENDOMMEN ER I BUDRUNDE - KONTAKT FOR DETALJER

Vinkelstien 14
4600 Køge

1.620.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001008
TypeVilla
Kontantpris1.620.000 kr.
Udbetaling85.000 kr.
Ejerudgift1.583 kr.
Brutto ex. ejerudgift6.874 kr.
Netto ex. ejerudgift5.763 kr.
Boligareal88 m2
Grundareal728 m2
Antal rum4
Byggeår1920
EnergimærkeB
Sagsnr157MLB-001008
DOKUMENTER
  • (318KB)
  • (630.8KB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes