Boliger til salg

Stor sydvendt 2 værelses lejlighed med altan

I den eftertragtede ejerforening Nitivej 12-20 på Frederiksberg har vi nu fornøjelsen af at kunne sætte denne solrige 2 værelses lejlighed med stor altan til salg. Lejligheden er beliggende midt i et roligt og luftigt område på Frederiksberg i gåafstand til både Fuglebakkekvarteret, livlige Godthåbsvej og Stefans Gade kvarteret. Der er elevator i ejendommen samt mulighed for leje af P-plads til kr. 300 pr. md.

Lejligheden

Lejligheden er beliggende på 4. sal og er sydvendt, hvorfor du kan regne med sol hele dagen – hele året rundt. Fra hoveddøren træder du ind i en praktisk fordelingsentré hvorfra der på højre hånd er adgang til lejlighedens rummelige bad og toilet med fin plads til vaskemaskine. Til venstre i entréen finder du et indbygget skab med plads til både frakker og sko, tasker mv. Fortsætter du fra entréen kommer du ind i lejlighedens stue og midtpunkt. Med lejlighedens 3 rum beliggende i forlængelse af hinanden får du en god og luftig en-suite fornemmelse der får lejligheden til at virke endnu større. Alle rummene nyder godt af de store vinduespartier. Fra køkkenet er der adgang til lejlihedens store altan hvor der både er plads til grill og bord med flere spisepladser.

Ejendommen er opført i 1995, hvorfor du både får elevator lige til døren, store fællesfaciliteter og kælderrum og ikke mindst et fantastisk privat gårdmiljø – alene forbeholdt ejendommens beboere. I sommerhalvåret indbyder området til mange gode stunder og tjener som et roligt og privat alternativ til Frederiksbergs mange parkområder.

Området

Lejligheden er beliggende i et dejligt roligt område lige ved både fuglebakkekvarteret og svømmehalskvarteret. Du er tæt på offentlig transport, et væld af caféer og restauranter på Godthåbsvej, CBS, Frederiksberg Metro og også den kommende metro ved Aksel Møllers Have. Derudover er du også tæt på det summende Stefans Gade Kvarter på den anden side af Ågaden, som om sommeren er et af de absolut mest livlige områder i hele København.

Ønsker du en fremvisning?

Med venlig hilsen

Cand.jur. Mathias Lund Bach
ba@ejb.dk | +45 30 22 50 20

Stor sydvendt 2 værelses lejlighed med altan

Nitivej 20, 4. mf
2000 Frederiksberg

2.890.000 kr.
Sagsnummer: 157MLB-001011
TypeEjerlejlighed
Kontantpris2.890.000 kr.
Udbetaling145.000 kr.
Ejerudgift3.848 kr.
Brutto ex. ejerudgift12.262 kr.
Netto ex. ejerudgift10.462 kr.
Boligareal65 m2
Antal rum2
Byggeår1995
EnergimærkeB
Sagsnr157MLB-001011
DOKUMENTER
  • (4MB)

Aktiver dokumenter ved at udfylde formular.

Jeg vil gerne kontaktes