ejendomsmægler christianshavn

EJENDOMSMÆGLER CHRISTIANSHAVN

Leder du efter en ejendomsmægler på Christianshavn? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje. Bach & Busholdt er et af Københavns nyeste ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også på Christianshavn. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til også at hjælpe dig sikkert i mål.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom på Christianshavn. Bach & Busholdt er din garanti for et grundigt salg.

SÅDAN SÆLGER VI DIN BOLIG PÅ CHRISTIANSHAVN

Vi sørger for at din bolig både kommer på alle landets største boligsider og tilmed også på de store ejendomsmæglerkæders sider. Vi opererer ikke med store markedsføringsbudgetter til avisannoncer og instagram posts medmindre vi i den pågældende sag ser et specielt behov herfor.

Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for “smartsalgs” løsninger eller “premium koncepter”. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål. Hvad der i den pågældende sag er det rigtige mål for dig, det kan alene du bestemme og vi sørger for at repræsentere dine interesser og bistå dig i at nå det mål med alle vores ressourcer.

ET UAFHÆNGIGT OG TRANSPARENT SALG

Ikke mange ejendomsmæglerfirmaer er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af. Vores forretning og vækst er alene drevet af vore gode omdømme.

KONTOR PÅ FREDERIKSBERG - IKKE CHRISTIANSHAVN

Nej, vores kontor er placeret på Frederiksberg, men det er ingen hindring i at hjælpe folk med salg af boliger i hele københavnsområdet. Bor du f.eks. på Wildersgade, så cykler vi gerne forbi til et uforpligtende møde – også selvom kommunegrænsen krydses på vejen. Alle fortjener ikke kun et fedt køkken, men også et uafhængigt salg af deres bolig. Og det kan vi levere, også på Christianshavn. Køberen til din bolig bor med stor sandsynlighed heller ikke engang på Christianshavn, hvorfor beliggenheden på vor kontor ikke har indflydelse på salget af din bolig. Vi har solgt boliger fra Middelfart til Hornbæk og får alle vores kunder i mål med den bedst mulige pris som markedet tillader.

DEN FARVERIGE BYDEL

Der findes næppe en bydel i København, eller for den sags skyld i hele Danmark, der formår at være så farverig som Christianshavn. Området huser alt fra nogle af de største banker i landet til fristaden Christiania. På Christianshavn mødes modsætninger hver dag, hvilket skaber en helt særegen stemning. Bor man på Christianshavn, som jo hører under København K, så hedder det sig at man bor på Christianshavn. Simpelthen fordi det er noget helt specielt.

Indbyggertal: 10.000
Kommune: Københavns Kommune
Områder/kendetegn: Christiania, Københavns Kanaler, Vor Fresler Kirke, Christians Kirke, Operaen, Holmen.

UAFHÆNGIG VURDERING

Vi tilbyder altid en gratis, uafhængig og strategisk vurdering af din bolig ift. hvordan markedet ser ud lige akkurat nu.

    Gratis uforpligtende salgsvurdering

    Mathias Lund Bach

    Partner, cand.jur.

    M: ba@ejb.dk | T: +45 30 22 50 20