Christianshavn

ejendomsmægler christianshavn

Ejendomsmægler Christianshavn

Leder du efter en ejendomsmægler på Christianshavn? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje. Bach & Busholdt er et af Københavns nyeste ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også på Christianshavn. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til at hjælpe de københavnske boligsælgere med at komme sikkert i mål.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom på Christianshavn. Bach & Busholdt er din garanti for et grundigt salg.


Hvordan sælger vi som lille mægler?

Efter Boligsiden og Boligas ankomst er markedsføringen af boliger på nettet gjort lige for alle aktører. Vi har derfor den samme hyldeplads på nettet som de allerstørste kæder i landet. Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider, herunder Boliga & Boligsiden. Boligkøbere anno 2019 er grundige i deres søgen efter drømmeboligen, hvorfor din boligs tilstedeværelse på disse sider er et absolut must for et salg.

Ikke alene med at din bolig eksponeres på de største sider, så er vi også specialister i online markedsføring. Vi ved hvad der skal til for at lægge en lave en digital strategi der virker. Omvendt bilder vi dig ikke ind, at store markedsføringsbudgetter er det som sælger. Man fristes ikke til at foretage et boligkøb som man ikke allerede i forvejen aktivt leder efter. Vores markedsføringsbudget er derfor minimalt idet alle købere finder deres bolig på boligsiden og boliga – og der er vi. Store markedsføringsbudgetter tjener alene til markedsføring af mægler. Du fortjener bedre end at skulle betale for din mæglers markedsføring af sig selv.


Et uafhængigt og transparent salg

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.


Men I har jo ikke kontor på Christianshavn?

Nej, vores kontor er placeret på Frederiksberg, men det er ingen hindring i at hjælpe folk med salg af boliger i hele københavnsområdet. Bor du f.eks. på Wildersgade, så cykler vi gerne forbi til et uforpligtende møde – også selvom kommunegrænsen krydses på vejen. Alle fortjener ikke kun et fedt køkken, men også et uafhængigt salg af deres bolig. Og det kan vi levere, også på Christianshavn. Vi glæder os til at høre fra dig.


ejendomsmægler christianshavn
Skal vi sælge din bolig?
+45 30 22 50 20
Cand.jur. Mathias L. Bach

Hos Mathias er du i mere end gode hænder. Du finder ikke en grundigere og mere reel og ærlig jurist. Hen er yderst kompetent, hvilket han kombinerer med grundighed og dybde såvel som ansvarstagen. Meget varme anbefalinger herfra.

Af Peder L, København K

Indhent Gratis salgsvurdering

  Gratis uforpligtende salgsvurdering


  Fakta om Christianshavn

  Der findes næppe en bydel i København, eller for den sags skyld i hele Danmark, der formår at være så farverig som Christianshavn. Området huser alt fra nogle af de største banker i landet til fristaden Christiania. På Christianshavn mødes modsætninger hver dag, hvilket skaber en helt særegen stemning. Bor man på Christianshavn, som jo hører under København K, så hedder det sig at man bor på Christianshavn. Simpelthen fordi det er noget helt specielt.

  Indbyggertal: 10.000
  Kommune: Københavns Kommune
  Områder/kendetegn: Christiania, Københavns Kanaler, Vor Fresler Kirke, Christians Kirke, Operaen, Holmen.