ejendomsmægler frederiksberg

EJENDOMSMÆGLER FREDERIKSBERG

Leder du efter en ejendomsmægler på Frederiksberg? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafhængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje når din bolig skal sælges. Bach & Busholdt er et af Frederiksbergs nyere ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder især på Frederiksberg, hvor vores kontor også er beliggende.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom på Frederiksberg. Bach & Busholdt er din garanti for et grundigt salg, hvor dine interesser kommer i første række.

HVORDAN SÆLGER VI?

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider.

Vi opererer ikke med store markedsføringsbudgetter til avisannoncer og instagram posts. Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for hverken Smartsalgs løsninger eller Premium koncepter. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål. Vi kommer ikke til at bilde dig ind at flere marketingskroner sikrer dig et salg.

Hos Bach & Busholdt gør vi det som der skal til og vi er loyale over for dig og dine interesser fra start til slut. Vælger du os som mægler i salget af din bolig på Frederiksberg går vi ansvarsbevidst og professionelt til værks indtil det absolut sidste punktum er sat i din handel. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

ET UAFHÆNGIGT OG TRANSPARENT SALG

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.

Udfyld for en uforpligtende samtale om dit salg

  Uforpligtende salgsvurdering

  OM BACH & BUSHOLDT

  Velkommen til Bach & Busholdt på Frederiksberg! Vi er et lille boutique kontor med mange års erfaring med salg af fast ejendom. Vores hold består af to jurister, Jan Bo Busholdt og Mathias Lund Bach, der sammenlagt har over 25 års erfaring med køb og salg af fast ejendom. Vi har arbejdet indgående med fast ejendom i hele vores karriere og har fulgt markedet i op- og nedture og kender til den udvikling der sker på boligmarkedet. Dette gælder især på Frederiksberg, hvor vi har vores kontor og en stor del af vores handler.

  Vi blev stiftet i år 2018 med det mål at være et lille, men yderst specialiseret, ejendomsmæglerfirma til de boligsælgere der forventer lidt mere. Vi skal ikke vækste og udvide, vi skal blot skabe de bedste salgsresultater for vores boligsælgere, hvilket vi qua vorest titler er forpligtet til i forhold til de advokatetiske regler. Du har derfor vores garanti på at vi går all-in på dit salg. Vi tager ikke let på nogen opgave men gør en dyd ud af at du bliver repræsenteret på bedste vis og med fuld transparens over processerne fra start til slut.

  At vi er ufhængig betyder at vi alene har dine interesser for øje, da vi alene får betaling fra dig. Det skulle man tro var en selvfølgelighed, men det er desværre blevet en mangelvare blandt de mange udbydere. Vi sælger derfor boliger på Frederiksberg for dem der gerne vil være garanteret at kun deres interesser varetages i salget. Det gælder uden undtagelse lige fra starten ved underskrift af formidlingsaftalen til den endelige afslutning af handlen. Vi står nemlig kun på din side.

  FÅ EN VURDERING

  Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig på Frederiksberg. Med Bach & Busholdt på din side, kan du forvente lidt mere. Vi beskæftiger os dagligt med køb og salg af fast ejendom og har som jurister også massiv erfaring med købersiden af en handel. Det gør, at vi ved, hvad der skal til for at lukke din handel effektivt og til den bedst mulige pris. Vi tager ethvert salg dybt alvorligt og går samvittighedsfuldt til værks indtil det absolut sidste punktum er sat i handlen.

  BOOK MØDE TIL SALGSVURDERING
  Sortering
  • Sagsnummer
  • Built up Area
  • Pris
  • Billeder
  • Tilføj dato
  • Bud modtages
  Grid
  List
  ÅBENT HUS 25/9 – KL. 13.00

  C.F. Richs Vej 120, 2. tv
  2000 Frederiksberg

  2.895.000 kr.
  BOLIGAREAL 65 m2
  3 VÆRELSER
   1 Fundne søgeresultater.Per side
   ejendomsmægler frederiksberg

   Mathias Lund Bach

   Partner, cand.jur.

   M: ba@ejb.dk | T: +45 30 22 50 20

   ejendomsmæglere

   Jan Bo Busholdt

   Partner, advokat

   M: bo@ejb.dk | T: +45 30 22 50 20

   KONTOR | BACH & BUSHOLDT

   NORDRE FASANVEJ 144, 2000 FREDERIKSBERG

   HOS BACH & BUSHOLDT GARANTERER VI:

   - At vi kun kun har dine interesser for øje, da vi er uafhængige
   - At vi har tavshedspligt, og derfor aldrig giver køber information om dig
   -
   At kun indehaverne varetager vurdering, fremvisning og salg
   - At vi som jurister går den ekstra mil for et juridisk problemfrit salg
   - At du får maksimal eksponering af din bolig (Boligsiden, boliga)

   - At vi kender din ejendom (og evt. forening) ned til mindste detalje
   - At du får status samtale efter alle fremvisninger og åbent hus
   - At arbejdet først er slut når sidste punktum er sat i handel

   RING OS OP