uafhængig ejendomsmægler

EJENDOMSMÆGLER KØBENHAVN K

Leder du efter en ejendomsmægler i København K? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje. Bach & Busholdt er et af Københavns nyeste ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også i København K. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til at hjælpe dig sikkert i mål med salget.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom i København K. Bach & Busholdt er din garanti for et grundigt salg.

HVORDAN VI SÆLGER

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider.

Vi opererer ikke med store markedsføringsbudgetter til avisannoncer og instagram posts. Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for hverken Smartsalgs løsninger eller Premium koncepter. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål. Vi kommer ikke til at bilde dig ind at flere marketingskroner sikrer dig et salg.

Hos Bach & Busholdt gør vi det som der skal til og vi er loyale over for dig og dine interesser fra start til slut. Vælger du os som mægler i salget af din bolig i København K går vi ansvarsbevidst og professionelt til værks indtil det absolut sidste punktum er sat i din handel. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

ET UAFHÆNGIGT SALG

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.

Udfyld for en uforpligtende samtale om dit salg

    Gratis uforpligtende salgsvurdering