Køge

Ejendomsmægler Køge

Leder du efter en ejendomsmægler i Køge, så hjælper vi gerne med dit boligsalg. Vores kontor er placeret på Frederiksberg, men vi har stor ekspertise i netop salg af boliger i Køge og omegn da vi har en del klienter i dette område. Vores uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til at hjælpe dig sikkert i mål.

Hvordan sælger vi som lille mægler?

Vi opererer ikke med store markedsføringsbudgetter til avisannoncer og instagram posts. Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for hverken Smartsalgs løsninger eller Premium koncepter. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål. Din bolig kommer de samme steder hen hvis du vælger os, frem for en bankejet kædet.

Et uafhængigt og transparent salg

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.


Men I har jo ikke kontor i Køge?

Nej, vores kontor er placeret på Frederiksberg, men det er ingen hindring i at hjælpe folk med salg af boliger andre steder. Bor du f.eks. på Ågade i Køge, så kører vi gerne forbi til et uforpligtende møde – også selvom kommunegrænsen krydses på vejen. Alle fortjener ikke kun et fedt køkken, men også et uafhængigt salg af deres bolig. Og det kan vi levere, også i Køge. Vi glæder os til at høre fra dig.


ejendomsmægler køge


Skal vi sælge din bolig?
+45 30 22 50 20
Cand.jur. Mathias L. Bach


Bestil salgsvurdering

Gratis uforpligtende salgsvurdering