Kontakt

CAND.JUR. MATHIAS LUND BACH

Mathias er født og opvokset på Frederiksberg og har siden 2013 beskæftiget sig dagligt med køb og salg af fast ejendom. Altid uafhængig, altid på klientens side. Med erfaring fra flere hundrede bolighandler er der opnået et solidt kendskab til alle facetter i en ejendomshandel og en stor viden om især det frederiksbergske og københavnske boligmarked. Mathias er medindehaver af Bach & Busholdt og bliver din faste kontaktperson fra start til slut. Læs referencer fra vores tilfredse klienter.

ba@ejb.dk | +45 30 22 50 20

ADVOKAT JAN BO BUSHOLDT

Jan har beskæftiget sig med fast ejendom i over 20 år og har bistået adskillige hundrede klienter med at komme sikkert i mål med deres ejendomshandel. Siden 2010 som selvstændig advokat med speciale i fast ejendom, retssager og familie- og arveret. Jan er registreret ejendomsformidler samt medindehaver af Bach & Busholdt og han vil være din garanti for at dit boligsalg bliver et trygt boligsalg. At få dig i mål med salget er ikke nok. Hos os skal juraen være i orden så du undgår et juridisk efterspil som boligsælger.

bo@ejb.dk | +45 30 22 50 20

KONTOR PÅ FREDERIKSBERG

Bach & Busholdt I/S bliver drevet fra vores helt eget kontor på Frederiksberg, som ligger i gadeplan og dermed giver os let mulighed for hurtigt at hoppe på cyklen og ud til vurderinger og fremvisninger.

Bach & Busholdt I/S
Nordre Fasanvej 144
2000 Frederiksberg

Udfyld for en uforpligtende samtale om dit salg