Kontakt

CAND.JUR. MATHIAS LUND BACH

ejendomsmægler frederiksberg

Mathias er født og opvokset på Frederiksberg og har siden 2013 beskæftiget sig dagligt med køb og salg af fast ejendom. Med erfaring fra flere hundrede bolighandler og et tilsvarende antal familieoverdragelser er der opnået et solidt kendskab til alle facetter i en ejendomshandel. Ved siden af arbejdet i Bach & Busholdt er Mathias ligeledes uvildig køberrådgiver. Mathias er medindehaver af Bach & Busholdt og vil være din faste kontaktperson fra start til slut.

ba@ejb.dk | +45 30 22 50 20


ADVOKAT JAN BO BUSHOLDT

Jan har beskæftiget sig med fast ejendom i over 15 år og har bistået adskillige hundrede boligkøbere med at komme sikkert i mål. Siden 2010 som selvstændig i eget advokatfirma med speciale i fast ejendom, retssager og familie- og arveret. Jan er registreret ejendomsformidler samt medindehaver af Bach & Busholdt og han vil være din garanti for at dit boligsalg bliver et trygt boligsalg.

bo@ejb.dk | +45 30 22 50 20


FOTOGRAF, B.F.A (HONS.) LASSE THOMASSEN

Lasse er uddannet kunstfotograf på Glasgow School of Art og er tilknyttet Bach & Busholdt som fast boligfotograf. Siden hans færdiguddannelse i 2016 har han vundet en række fotopriser samt udstillet sine kunstneriske værker i både København, London, Oslo & Berlin. Lasse sørger for at din bolig bliver flot og ikke mindst troværdigt gengivet, til gavn for et ærligt salg.


Bankforbindelse

Sydbank, Gammel Kongevej 64
1850 Frederiksberg C
Reg- og konto.nr. 6737 – 1209098


Lovpligtig forsikring

Ejendomsmæglerfirmaet er forsikret for ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Danmark, Indiakaj 6, 1., 2100 København Ø. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark. Police-nr. 156-08298013-3001.

Samarbejds- og provisionsaftaler

Ingen. Vi plejer vores kunders interesser uden påvirkning af bagvedliggende provisionsaftaler med tredjemand.