liebhavermaegler

LIEBHAVERMÆGLER

Som liebhavermægler hjælper vi med at sælge din liebhaverejendom på Frederiksberg, København eller nord for København. Vi lægger stor vægt på konstant løbende kommunikation, fuld transparens og uafhængighed i salget af din bolig. På den måde kommer du nemlig bedst i mål.

Vores hold består udelukkende af uddannede jurister med sammenlagt mere end 25 års erfaring med handel med fast ejendom. Modsat ejendomsmæglerkæderne sælger vi din liebhaverejendom uden at pleje andre interesser end din. Vi er jurister, vi er uafhængige og vi står kun på din side – fra start til slut. Det er sådan det burde være alle steder og derfor sådan det er hos os. Vi glæder os til at leve op til dine forventninger.

LIEBHAVERI PÅ FREDERIKSBERG OG KØBENHAVN

Liebhaveri er en betegnelse for noget der ikke findes meget af. Noget som enten, eller både, er særligt kostbart, særegent i sit udtryk eller på anden vis enestående. Det er svært at komme uden om, at liebhaverejendomme i de fleste tilfælde er dyre ejendomme. Liebhaveri kan dog også betegne en ejendom som rent prismæssigt ikke nødvendigvis er i den dyre ende, men som blot falder under begrebet grundet ejendommens særlige karakter. Ejendomme kan antage mange former og udtryk, og liebhaverejendomme hører til dem der skiller sig ud fra mængden.

Som liebhavermægler ved vi, at det at sælge liebhaverejendomme er en anderledes form for salg. Køberskaren til den pågældende bolig er betydeligt mindre og derudover har den potentielle køber et endnu større udvalg af boliger at vælge imellem. Det bevirker i mange tilfælde at salgsprocessen kan være anderledes og til tider længerevarende. Men det er langt fra givet af det nødvendigvis også bliver sådan. Salg af fast ejendom kræver tålmodighed og forventningsafstemning forud for igangssættelsen.

HVORDAN VI SÆLGER SOM LIEBHAVER EJENDOMSMÆGLER

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider.

Vi opererer ikke med store markedsføringsbudgetter til avisannoncer og instagram posts. Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for hverken Smartsalgs løsninger eller Premium koncepter. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål. Vi kommer ikke til at bilde dig ind at flere marketingskroner sikrer dig et salg.

Hos Bach & Busholdt gør vi det som der skal til og vi er loyale over for dig og dine interesser fra start til slut. Vælg os som din liebhavermægler i salget af din bolig og vi kan sikre dig et diskret salg af din liebhaverejendom. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

liebhavermægler

Mathias Lund Bach

Indehaver, cand.jur.

M: ba@ejb.dk | T: +45 30 22 50 20

Udfyld for en uforpligtende samtale om dit salg