liebhavermaegler

Liebhavermægler

Liebhavermægler | Liebhaveri er en betegnelse for noget der ikke findes meget af. Noget som enten, eller både, er særligt kostbart, særegent i sit udtryk eller på anden vis enestående. Det er svært at komme uden om, at liebhaverejendomme i de fleste tilfælde er dyre ejendomme. Liebhaveri kan dog også betegne en ejendom som rent prismæssigt ikke nødvendigvis er i den dyre ende, men som blot falder under begrebet grundet ejendommens særlige karakter.

At sælge liebhaverejendomme er en lidt anderledes form for salg. Køberskaren til den pågældende bolig er betydeligt mindre og samtidig har den potentielle køber et endnu større udvalg af boliger at vælge imellem. Det bevirker i mange tilfælde at salgsprocessen kan være lidt længerevarende.

liebhavermaegler

Liebhavermægler på Frederiksberg

Om din lejlighed koster 1 mio eller 40 mio ændrer ikke på vores tilgang til sagen idet enhver bolig, uanset pris, har sin helt egen charme og sine helt egne forcer. Indhent en gratis salgsvurdering i dag og lad os komme i gang med salget af jeres bolig. Vi har en ambition om at blive din foretrukne liebhavermægler på Frederiksberg og i København.