Liebhaveri

Liebhavermægler

Liebhavermægler | Liebhaveri er en betegnelse for noget der ikke findes meget af. Noget som enten, eller både, er særligt kostbart, særegent i sit udtryk eller på anden vis enestående. Det er svært at komme uden om, at liebhaverejendomme i de fleste tilfælde er dyre ejendomme. Liebhaveri kan dog også betegne en ejendom som rent prismæssigt ikke nødvendigvis er i den dyre ende, men som blot falder under begrebet grundet ejendommens særlige karakter.

At sælge liebhaverejendomme er en anderledes form for salg. Køberskaren til den pågældende bolig er betydeligt mindre og samtidig har den potentielle køber et endnu større udvalg af boliger at vælge imellem. Det bevirker i mange tilfælde at salgsprocessen kan og vil være anderledes end f.eks. en klassisk 3 værelses i brokvartererne.


Frederiksberg & København

Om din lejlighed koster 1 mio eller 40 mio ændrer ikke på vores tilgang til sagen idet enhver bolig, uanset pris, har sin helt egen charme og sine helt egne forcer. Indhent en gratis salgsvurdering i dag og lad os komme i gang med salget af jeres bolig. Vi har en ambition om at blive din foretrukne liebhavermægler på Frederiksberg og i København.


Hvordan sælger vi?

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider. Boligkøbere anno 2019 er grundige i deres søgen efter drømmeboligen, hvorfor din boligs tilstedeværelse på disse sider er et absolut must for et salg.

Ikke alene med at din bolig eksponeres på de største sider, så er vi også specialister i online markedsføring. Vi ved hvad der skal til for at ligge en effektiv digital strategi der virker. Omvendt bilder vi dig ikke ind, at store markedsføringsbudgetter er det som sælger. Retargeting strategier over for køberen kan forstærke og bibeholde interessen, men man fristes ikke til at foretage et boligkøb som man ikke allerede aktivt har ledt efter.

Hos Bach & Busholdt betaler du ikke for SmartSalgs eller Premium løsninger. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål.


liebhavermæglerSkal vi sælge din bolig?
+45 30 22 50 20
Cand.jur. Mathias L. Bach


Bestil en uforpligtende samtale


Vi garanterer dig

  • 100 % uafhængighed
  • Total diskretion

 

liebhavermægler