ejendomsmægler nørrebro nordvest

EJENDOMSMÆGLER NØRREBRO & NORDVEST

Leder du efter en ejendomsmægler på Nørrebro eller Nordvest? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafhængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje når din bolig skal sælges. Bach & Busholdt er et af Københavns nyere ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også på Nørrebro og Nordvest, der ligger tæt på vores kontor på Frederiksberg.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom på Nørrebro. Bach & Busholdt er din garanti for et grundigt salg, hvor dine interesser kommer i første række.

HVORDAN SÆLGER VI?

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider.

Vi opererer ikke med store markedsføringsbudgetter til avisannoncer og instagram posts. Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for hverken Smartsalgs løsninger eller Premium koncepter. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål. Vi kommer ikke til at bilde dig ind at flere marketingskroner sikrer dig et salg.

Hos Bach & Busholdt gør vi det som der skal til og vi er loyale over for dig og dine interesser fra start til slut. Vælger du os som mægler i salget af din bolig på Nørrebro eller Nordvest går vi ansvarsbevidst og professionelt til værks indtil det absolut sidste punktum er sat i din handel. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

ET UAFHÆNGIGT OG TRANSPARENT SALG

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.

Udfyld for en uforpligtende samtale om dit salg

  Gratis uforpligtende salgsvurdering

  ejendomsmægler nørrebro

  Mathias Lund Bach

  Cand.jur. & Ejendomsmægler DSE

  M: ba@ejb.dk | T: +45 30 22 50 20

  Ejendomsmægler Nørrebro

  Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig på Nørrebro eller Nordvest. Med Bach & Busholdt på din side, kan du forvente lidt mere. Vi beskæftiger os dagligt med køb og salg af fast ejendom og har som jurister også massiv erfaring med købersiden af en handel. Det gør, at vi ved, hvad der skal til for at lukke din handel effektivt og til den bedst mulige pris. Vi tager ethvert salg dybt alvorligt og går samvittighedsfuldt til værks indtil det absolut sidste punktum er sat i handlen.

  BOOK MØDE TIL SALGSVURDERING
  ejendomsmægler nørrebro

  HOS BACH & BUSHOLDT GARANTERER VI:

  - At vi kun kun har dine interesser for øje, da vi er uafhængige
  - At vi har tavshedspligt, og derfor aldrig giver køber information om dig og dine forhold som evt. vil kunne bruges af køber til forhandling
  -
  At kun indehaverne varetager vurdering, fremvisning og salg
  - At vi som jurister går den ekstra mil for et juridisk problemfrit salg
  - At du får maksimal eksponering af din bolig (Boligsiden, boliga)

  - At vi kender din ejendom (og evt. forening) ned til mindste detalje
  - At du får status samtale efter alle fremvisninger og åbent hus
  - At arbejdet først er slut når sidste punktum er sat i handel

  RING OS OP