Østerbro

ejendomsmægler østerbro

Ejendomsmægler Østerbro

Leder du efter en ejendomsmægler på Østerbro? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje. Bach & Busholdt er et af Københavns nyeste ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også på Østerbro. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til at hjælpe de københavnske boligsælgere med at komme sikkert i mål.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom på Østerbro. Bach & Busholdt er din garanti for et grundigt salg.

Hvordan sælger vi som lille mægler?

Efter Boligsiden og Boligas ankomst er markedsføringen af boliger på nettet gjort lige for alle aktører. Vi har derfor den samme hyldeplads på nettet som de allerstørste kæder i landet. Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider, herunder Boliga & Boligsiden. Boligkøbere anno 2019 er grundige i deres søgen efter drømmeboligen, hvorfor din boligs tilstedeværelse på disse sider er et absolut must for et salg.

Ikke alene med at din bolig eksponeres på de største sider, så er vi også specialister i online markedsføring. Vi ved hvad der skal til for at lægge en lave en digital strategi der virker. Omvendt bilder vi dig ikke ind, at store markedsføringsbudgetter er det som sælger. Man fristes ikke til at foretage et boligkøb som man ikke allerede i forvejen aktivt leder efter. Vores markedsføringsbudget er derfor minimalt idet alle købere finder deres bolig på boligsiden og boliga – og der er vi. Store markedsføringsbudgetter tjener alene til markedsføring af mægler. Du fortjener bedre end at skulle betale for din mæglers markedsføring af sig selv.


Et uafhængigt og transparent salg

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.


Men I har jo ikke kontor på Østerbro?

Nej, vores kontor er placeret på Frederiksberg, men det er ingen hindring i at hjælpe folk med salg af boliger i hele københavnsområdet. Bor du f.eks. på Østerbrogade, så cykler vi gerne forbi til et uforpligtende møde – også selvom kommunegrænsen krydses på vejen. Alle fortjener ikke kun et fedt køkken, men også et uafhængigt salg af deres bolig. Og det kan vi levere. Vi glæder os til at høre fra dig.


ejendomsmægler østerbro
Skal vi sælge din bolig?
+45 30 22 50 20
Cand.jur. Mathias L. Bach


Indhent en gratis salgsvurdering

  Gratis uforpligtende salgsvurdering


  Fakta om Østerbro

  Østerbro er et af de mondæne bydele i København – i stærk konkurrence med Frederiksberg. Som østerbrogenser skal man lægge øre til lidt af hvert, blandt andet at blive kategoriseret som hørende under spelt- og café latte segmentet. Hvis det dog er prisen for at skulle bo i et af de flotteste og rolige områder i København, så har man dog gjort en fin handel. Østerbro blev i 2015 dog et område fattigere, da Nordhavnen løsrev sig som selvstændig bydel med eget postnummer, 2150 Nordhavn.

  Indbyggertal: 76.402 (2016)
  Kommune: Københavns Kommune
  Områder/kendetegn: Brumleby, Den lille havfrue, Fælledparken, Københavns Frihavn, Langelinie, Parken, Rigshospitalet, Rosenvænget, Trianglen, Østre Gasværk