Østerbro

ejendomsmægler østerbro

EJENDOMSMÆGLER ØSTERBRO

Leder du efter en ejendomsmægler på Østerbro? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje. Bach & Busholdt er et af Københavns nyeste ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også på Østerbro. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til også at hjælpe dig sikkert i mål.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom på Østerbro. Bach & Busholdt er din garanti for et grundigt salg.

SÅDAN SÆLGER VI DIN BOLIG

Vi sørger for at din bolig både kommer på alle landets største boligsider og tilmed også på de store ejendomsmæglerkæders sider. Vi opererer ikke med store markedsføringsbudgetter til avisannoncer og instagram posts medmindre vi i den pågældende sag ser et specielt behov herfor.

Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for “smartsalgs” løsninger eller “premium koncepter”. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål.

ET UAFHÆNGIGT SALG

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.

Udfyld for en uforpligtende samtale om dit salg

    Gratis uforpligtende salgsvurdering