Referencer

Hos Mathias er du i mere end gode hænder. Du finder ikke en grundigere og mere reel og ærlig jurist. Han er yderst kompetent, hvilket han kombinerer med grundighed og dybde såvel som ansvarstagen. Meget varme anbefalinger herfra.

Peder L, København K

-
Rådgivning ved salg

Jeg har erfaringer med andre ejendomsmæglere, men oplevede her en yderst personlig og professionel håndtering af salget af mit sommerhus med hurtigt og problemfrit salg til følge. Bach & Busholdt kan på det varmeste anbefales på alle parametre.

Lone H, Frederiksberg

-
Salg af sommerhus

Super kompetent og troværdig ejendomsmægler. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Søren B., Frederiksberg

-
Salg af lejlighed, Frederiksberg

Fantastisk rådgivning og sparring. Det er dejligt med et ejendomsmæglerfirma der har advokater bag roret. Fabelagtig juridisk rådgivning.

Lena Andersson, København

-
Rådgivning ved salg

Utrolig behagelig og effektiv service, har faktisk sjældent oplevet noget lignende. Den tillid der er skabt af Mathias og den effektive måde han arbejder på er stærk anbefalelsesværdig.

Pia, Græsted

-
Rådgivning ved køb

“Det er anden gang vi har brug for hjælp (første gang var det en familieoverdragelse af en lejlighed) og denne gang til køb af hus og Mathias har været uvurderlig i den hjælp han har givet. Professionel til fingerspidserne! Kan varmt anbefales!”

Carina & Brian, Glostrup

-
Rådgivning ved køb