Referencer

Hos Mathias er du i mere end gode hænder. Du finder ikke en grundigere og mere reel og ærlig jurist. Han er yderst kompetent, hvilket han kombinerer med grundighed og dybde såvel som ansvarstagen. Meget varme anbefalinger herfra.

Peder L, København K

-
Rådgivning ved salg

Der var tjek på det hele vejen igennem, selv om sælger var repræsenteret med en bobestyrer af den gamle skole, hvor der gerne gik uger mellem svar på emails mm. Mathias kommer helt sikker til at vinde markedsandele i en noget støvet market. Jeg er også kunde næste gang.

Brian Ø, Charlottenlund

-
Køb af hus

Fantastisk rådgivning og sparring. Det er dejligt med et ejendomsmæglerfirma der har advokater bag roret. Fabelagtig juridisk rådgivning.

Lena Andersson, København

-
Rådgivning ved salg

Jeg har været igennem nogle bolighandler i mit liv, men jeg har aldrig mødt en jurist, som er så effektiv og udfører sit job så tilfredsstillende. Jeg kan kun medgive Mathias Lund Bach min bedste anbefaling, og opfordre læsere af dette til at benytte hans juridiske ydelser.

Kim, Odense

-
Rådgivning ved køb/salg

Ingen bullshit eller tomme floskler, Mathias og Jan kan deres håndværk og man er ikke i tvivl om på hvilken side de står. Har haft et super salg, hvor der altid har været rum til at drøfte status, strategi og boligdrømme. Salget kom i hus på en håndfuld måneder og kun med et marginalt afslag. Det kalder jeg et realistisk og effektivt salg, hvilket var netop det jeg bad om! Takker og bukker.

Kasper Jakob Knudsen, Frederiksberg

-

Jeg har erfaringer med andre ejendomsmæglere, men oplevede her en yderst personlig og professionel håndtering af salget af mit sommerhus med hurtigt og problemfrit salg til følge. Bach & Busholdt kan på det varmeste anbefales på alle parametre.

Lone H, Frederiksberg

-
Salg af sommerhus

Vi har valgt at bruge Mathias som boligjurist ved vort familiesalg af bolig. Vi har følt os meget trygge i hele processen. Det er professionelt arbejde igennem hele forløbet.

Lars H, Frederiksberg

-
Rådgivning ved køb/salg

Super kompetent og troværdig ejendomsmægler. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Søren B., Frederiksberg

-
Salg af lejlighed

“Det er anden gang vi har brug for hjælp (første gang var det en familieoverdragelse af en lejlighed) og denne gang til køb af hus og Mathias har været uvurderlig i den hjælp han har givet. Professionel til fingerspidserne! Kan varmt anbefales!”

Carina & Brian, Glostrup

-
Rådgivning ved køb

Utrolig behagelig og effektiv service, har faktisk sjældent oplevet noget lignende. Den tillid der er skabt af Mathias og den effektive måde han arbejder på er stærk anbefalelsesværdig.

Pia, Græsted

-
Rådgivning ved køb

Vi har været meget glade og følt os trygge i dine hænder. Det har været en helt anden oplevelse end sidst vi købte. Du får de varmeste anbefalinger med herfra.

Sanne, Brøndby

-
Rådgivning ved køb