Referencer

Udtalelser fra vores kunder

Vi bestræber os på at være den bedste ejendomsmægler på Frederiksberg og i Hovedstadsområdet. At sælge bolig hos Bach & Busholdt skal være en tryg og informativ oplevelse, hvor dine interesser er i første række. Læs de anmeldelser som vi trods vores korte levetid allerede har modtaget fra vores glade kunder:bedste ejendomsmægler frederiksberg

Hos Mathias er du i mere end gode hænder. Du finder ikke en grundigere og mere reel og ærlig jurist. Han er yderst kompetent, hvilket han kombinerer med grundighed og dybde såvel som ansvarstagen. Meget varme anbefalinger herfra.

Af Peder L, København KRådgivning ved salg af ejendom

Fantastisk rådgivning og sparring. Det er dejligt med et ejendomsmæglerfirma der har advokater bag roret. Fabelagtig juridisk rådgivning.

Af Lena Andersson, København

Jeg har erfaringer med andre ejendomsmæglere, men oplevede her en yderst personlig og professionel håndtering af salget af mit sommerhus med hurtigt og problemfrit salg til følge. Bach & Busholdt kan på det varmeste anbefales på alle parametre.

Af Lone H, FrederiksbergSalg af sommerhus, Melby, Liseleje

Utrolig behagelig og effektiv service, har faktisk sjældent oplevet noget lignende. Den tillid der er skabt af Mathias og den effektive måde han arbejder på er stærk anbefalelsesværdig.

Af Pia, GræstedRådgivning ved køb af bolig

Super kompetent og troværdig ejendomsmægler. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Af Søren B., FrederiksbergSalg af lejlighed på Frederiksberg