REFERENCER

Tak for super vejledning og håndtering af bolighandlen. Vi har været yderst tilfredse med din hjælp.

Hos Mathias er du i mere end gode hænder. Du finder ikke en grundigere og mere reel og ærlig jurist. Han er yderst kompetent, hvilket han kombinerer med grundighed og dybde såvel som ansvarstagen. Meget varme anbefalinger herfra.

Ingen bullshit eller tomme floskler, Mathias og Jan kan deres håndværk og man er ikke i tvivl om på hvilken side de står. Har haft et super salg, hvor der altid har været rum til at drøfte status, strategi og boligdrømme. Salget kom i hus på en håndfuld måneder og kun med et marginalt afslag. Det kalder jeg et realistisk og effektivt salg, hvilket var netop det jeg bad om! Takker og bukker.

Jeg har erfaringer med andre ejendomsmæglere, men oplevede her en yderst personlig og professionel håndtering af salget af mit sommerhus med hurtigt og problemfrit salg til følge. Bach & Busholdt kan på det varmeste anbefales på alle parametre.

Fantastisk rådgivning og sparring. Det er dejligt med et ejendomsmæglerfirma der har advokater bag roret. Fabelagtig juridisk rådgivning.

Der var tjek på det hele vejen igennem, selv om sælger var repræsenteret med en bobestyrer af den gamle skole, hvor der gerne gik uger mellem svar på emails mm. Mathias kommer helt sikker til at vinde markedsandele i en noget støvet market. Jeg er også kunde næste gang.

Super kompetent og troværdig ejendomsmægler. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Det er anden gang vi har brug for hjælp (første gang var det en familieoverdragelse af en lejlighed) og denne gang til køb af hus og Mathias har været uvurderlig i den hjælp han har givet. Professionel til fingerspidserne! Kan varmt anbefales!

Tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse 🙂

Cand. jur. Lund Bach har assisteret mig både i forbindelse med en familieoverdragelse og med et traditionelt køb af ejerbolig. Han har været yderst professionel, vidende, hurtig, omhyggelig og servicemindet. Hertil kommer, at hans salær er yderst konkurrencedygtigt. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Mathias til enhver, der har behov for juridisk assistance i forbindelse med en ejendomshandel, uanset om der er tale om en familieoverdragelse eller en traditionel bolighandel. Med Mathias er du i trygge hænder.