Referencer

Udtalelser fra vores kunder

Vi bestræber os på at være den bedste ejendomsmægler på Frederiksberg og i Hovedstadsområdet. At sælge bolig hos Bach & Busholdt skal være en tryg og informativ oplevelse, hvor dine interesser er i første række. Læs de anmeldelser som vi trods vores korte levetid allerede har modtaget fra vores glade kunder:Hos Mathias er du i mere end gode hænder. Du finder ikke en grundigere og mere reel og ærlig jurist. Han er yderst kompetent, hvilket han kombinerer med grundighed og dybde såvel som ansvarstagen. Meget varme anbefalinger herfra.

Af Peder L, København KRådgivning ved salg af ejendom

Fantastisk rådgivning og sparring. Det er dejligt med et ejendomsmæglerfirma der har advokater bag roret. Fabelagtig juridisk rådgivning.

Af Lena Andersson, København

Jeg har erfaringer med andre ejendomsmæglere, men oplevede her en yderst personlig og professionel håndtering af salget af mit sommerhus med hurtigt og problemfrit salg til følge. Bach & Busholdt kan på det varmeste anbefales på alle parametre.

Af Lone H, FrederiksbergSalg af sommerhus, Melby, Liseleje

Utrolig behagelig og effektiv service, har faktisk sjældent oplevet noget lignende. Den tillid der er skabt af Mathias og den effektive måde han arbejder på er stærk anbefalelsesværdig.

Af Pia, GræstedRådgivning ved køb af bolig

Super kompetent og troværdig ejendomsmægler. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Af Søren B., FrederiksbergSalg af lejlighed på Frederiksberg

Hvordan karakteriseres den bedste ejendomsmægler?

Hos Bach & Busholdt er vi ikke i tvivl. Forventningsafstemning. Et salg af en bolig indeholder rigtig mange variabler og potentielle udfald. Eksisterede der en eksakt videnskab hvad angår korrekt pris og liggetid, så havde alle benyttet sig af den og alle mæglere ville have minimal liggetid og helt korrekte prisfastsættelser. Vi er meget bevidste om ikke at tage kunder ind hvor vi kan mærke at forventningerne overstiger det realistiske udfald. Der kan være mange grunde til at der hos boligsælgeren skabes utrolig høje forventning og næsen uset lovprisning af egen bolig. Det sker især hvis de har været forbi en mægler der har lovet dem guld og grønne skove. Det uheldige med den approach er blot at det ender i et skuffende og hårdt salg hvor du, som boligsælger, føler dig løjet over for samt meget slidt til sidst efter en længere periode med skambud og en mægler der vil justere prisen til det realistiske leje.

Det er ikke svært at antage en mere ærlig og realistisk approach til salget. Men det kan virke mindre attraktivt for en boligsælger at vælge en mægler med en lavere vurdering. Er startprisen dog mere realistisk så er vores erfaring faktisk, at den endelig salgspris typisk er højere. Leder du efter et par ærlige ord om salget af din bolig? Vi vil hjertens gerne hjælpe dig i mål, men det starter med et møde og en samtale om forventninger.