Referencer

lysgaard

Hos Mathias er du i mere end gode hænder. Du finder ikke en grundigere og mere reel og ærlig jurist. Han er yderst kompetent, hvilket han kombinerer med grundighed og dybde såvel som ansvarstagen. Meget varme anbefalinger herfra.

Peder L, København K

-
Rådgivning ved salg
Lena_profile-pic-300px-245x300

Fantastisk rådgivning og sparring. Det er dejligt med et ejendomsmæglerfirma der har advokater bag roret. Fabelagtig juridisk rådgivning.

Lena Andersson, København

-
Rådgivning ved salg
kasper-knudsen

Ingen bullshit eller tomme floskler, Mathias og Jan kan deres håndværk og man er ikke i tvivl om på hvilken side de står. Har haft et super salg, hvor der altid har været rum til at drøfte status, strategi og boligdrømme. Salget kom i hus på en håndfuld måneder og kun med et marginalt afslag. Det kalder jeg et realistisk og effektivt salg, hvilket var netop det jeg bad om! Takker og bukker.

Kasper Knudsen, Frederiksberg

-
Lone

Jeg har erfaringer med andre ejendomsmæglere, men oplevede her en yderst personlig og professionel håndtering af salget af mit sommerhus med hurtigt og problemfrit salg til følge. Bach & Busholdt kan på det varmeste anbefales på alle parametre.

Lone H, Frederiksberg

-
Salg af sommerhus
0

Super kompetent og troværdig ejendomsmægler. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Søren B., Frederiksberg

-
Salg af lejlighed, Frederiksberg

“Det er anden gang vi har brug for hjælp (første gang var det en familieoverdragelse af en lejlighed) og denne gang til køb af hus og Mathias har været uvurderlig i den hjælp han har givet. Professionel til fingerspidserne! Kan varmt anbefales!”

Carina & Brian, Glostrup

-
Rådgivning ved køb

Utrolig behagelig og effektiv service, har faktisk sjældent oplevet noget lignende. Den tillid der er skabt af Mathias og den effektive måde han arbejder på er stærk anbefalelsesværdig.

Pia, Græsted

-
Rådgivning ved køb