Salgsvurdering

salgsvurdering frederiksberg

SALGSVURDERING

At stå for salg af boliger er et kæmpe ansvar. Vi ved hvor vigtigt det er, at man kan sætte sin lid til, at dem som repræsenterer en også plejer ens interesser. Hos Bach & Busholdt plejer vi kun vores kundes interesse. Vi er nemlig uafhængige og har derfor ingen provisionsaftaler med hverken banker, forsikringsselskaber eller bygningssagkyndige. Det gør os til et utraditionelt ejendomsmæglerfirma og det er vi stolte af.

SÅDAN SÆLGER VI DIN BOLIG

Vi sørger for at din bolig både kommer på alle landets største boligsider og tilmed også på de store ejendomsmæglerkæders sider. Vi opererer ikke med store markedsføringsbudgetter til avisannoncer og instagram posts.

Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for “smartsalgs” løsninger eller “premium koncepter”. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål.

GRATIS SALGSVURDERING

Vi tilbyder altid at foretage en gratis salgsvurdering. Lad os komme forbi og se på boligen, så giver vi vores bud på, hvad vi mener den kan sælges til og hvad du kan forvente som sælger i forhold til din tidshorisont.

Udfyld for en uforpligtende samtale om dit salg