Salgsvurdering

Start med en gratis salgsvurdering

At stå for salg af boliger er et kæmpe ansvar. Vi ved hvor vigtigt det er, at man kan sætte sin lid til, at dem som repræsenterer en også plejer ens interesser. Hos Bach & Busholdt plejer vi kun vores kundes interesse. Vi er nemlig uafhængige og har derfor ingen provisionsaftaler med hverken banker, forsikringsselskaber eller bygningssagkyndige. Det gør os til et utraditionelt ejendomsmæglerfirma og det er vi stolte af.


Sådan sælger vi din bolig

Vi sørger for at din bolig både kommer på alle landets største boligsider og tilmed også på de store ejendomsmæglerkæders sider. Boligkøbere anno 2020 er grundige i deres søgen efter drømmeboligen, hvorfor din boligs tilstedeværelse på disse sider er et absolut must for et salg.

Vi opererer ikke med store markedsføringsbudgetter til avisannoncer og instagram posts. Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for hverken Smartsalgs løsninger eller Premium koncepter. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål.


Gratis salgsvurdering

Vi tilbyder altid at foretage en gratis boligvurdering. Lad os komme forbi og se på boligen, så giver vi vores bud på, hvad vi mener den kan sælges til. Det kan være vi er enige, eller uenige, giv os et kald. Foreløbigt har vi en salgsrate på 100 % af de boliger vi har haft til salg.


salgsvurdering frederiksbergSkal vi sælge din bolig?
+45 30 22 50 20
Cand.jur. Mathias L. BachIndhent en gratis salgsvurdering

    Gratis uforpligtende salgsvurdering