Sælg

Start med en salgsvurdering

At stå for salg af boliger er et kæmpe ansvar. Vi ved hvor vigtigt det er, at man faktisk kan sætte sin lid til, at dem som repræsenterer en, også plejer ens bedste interesser. Hos Bach & Busholdt plejer vi kun én interesse og det er vores kundes. Vi er nemlig fuldstændig uafhængige og har modsat de største mæglere ingen provisionsaftaler med hverken banker, forsikringsselskaber eller bygningssagkyndige. Det gør os til et utraditionelt ejendomsmæglerfirma og det er vi stolte af.


Sådan sælger vi din bolig

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider: Boliga & Boligsiden. Boligkøbere anno 2019 er grundige i deres søgen efter drømmeboligen, hvorfor din boligs tilstedeværelse på disse sider er et absolut must for et salg.

Ikke alene med at din bolig eksponeres på de største sider, så er vi også specialister i online markedsføring. Vi ved hvad der skal til for at ligge en effektiv digital strategi der virker. Omvendt bilder vi dig ikke ind, at store markedsføringsbudgetter er det som sælger. Retargeting strategier over for køberen kan forstærke og bibeholde interessen, men man fristes ikke til at foretage et boligkøb som man ikke allerede i forvejen aktivt har ledt efter. Vælger du os skal du derfor ikke betale for hverken Smartsalgs løsninger eller Premium koncepter. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål.

Foreløbigt har vi en salgsrate på 100 % af de boliger vi har haft til salg.


Gratis salgsvurdering

Vi tilbyder altid at foretage en gratis salgsvurdering af din bolig. Lad os komme forbi og se på boligen, så giver vi vores bud på, hvad vi mener den kan sælges til. Det kan være vi er enige, eller uenige, giv os et kald.


salgsvurdering frederiksbergSkal vi sælge din bolig?
+45 30 22 50 20
Cand.jur. Mathias L. BachIndhent en gratis salgsvurdering

Gratis uforpligtende salgsvurdering