Selvsalg

Selvsalg hos Boliga og Boligsiden


Et selvsalg indebærer at man sætter en bolig til salg udenom ejendomsmægleren. Hvordan kan en ejendomsmægler så tilbyde selvsalg? Jo, det vi tilbyder i vores selvsagsløsninger er alene selve eksponeringen af din bolig på landets største boligsider, nemlig Boliga & Boligsiden.

Du sørger herefter selv for al korrespondance med potentielle købere samt udarbejdelse af købsaftale til underskrift. Skulle du undervejs have brug for juridisk assistance vil vi kunne træde til mod aftale af honorar.

Det er vigtigt at bemærke, at selvsalg ikke er for alle. Det er et tidskrævende job at sælge sin bolig, hvorfor man skal forberedt på hvad man går ind til. Det er vigtigt at sætte sig ind i de mange juridiske aspekter der er, ved salg af en bolig. Fejler du i denne disciplin kan du risikere et evt. efterfølgende mangelskrav fra køber.

Vi er altid åben for en snak om dit forestående selvsalg på Boliga eller Boligsiden.

(Vi sælger selv kun boliger på Frederiksberg, i København og Københavns omegn, men vores selvsalg hjælper vi til med i hele Danmark)


Til højre kan du læse mere om den mest gængse proces for et selvsalg udarbejdet af Berlingske. Det er vigtigt at bemærke at infografikken indeholder en del generelle betragtninger samt konklusioner der ikke er helt nøjagtige, omend den stadig er god til at belyse den overordnede proces.


Skal vi hjælpe dig med salget af boligen?

selvsalg