ejendomsmægler slagelse

EJENDOMSMÆGLER SLAGELSE

Leder du efter en ejendomsmægler i Slagelse? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje. Bach & Busholdt er et af Sjællands nyere ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet samt Slagelse og det midsjællandske. Vi er uafhængige og glæder os til at sælge din bolig.

Vores hold består af uddannede jurister og ejendomsmæglere med sammenlagt mere end 25 års erfaring med handel med fast ejendom. Modsat ejendomsmæglerkæderne sælger vi din ejendom uden at pleje andre interesser end din. Vi er uafhængige og vi står kun på din side – fra start til slut. Vi glæder os til at leve op til dine forventninger.

SÅDAN SÆLGER VI DIN BOLIG I SLAGELSE

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider. I disse tider finder alle boligkøberne deres bolig på nettet, hvorfor vi er massivt tilstede på alle landets boligsider og endda også på landets største mæglerkæders egne hjemmesider.

Efter Boliga og Boligsidens ankomst er eksponeringen af boliger til salg gjort transparent og lige for alle aktører. Som lille mægler har vi derfor den samme hyldeplads på nettet som de største kæder. Vælger du os skal du derfor ikke betale for hverken Smartsalgs løsninger eller Premium koncepter. Et salg er et salg og vi er med dig helt indtil vi kommer i mål.

Hos Bach & Busholdt gør vi det som der skal til og vi er loyale over for dig og dine interesser fra start til slut. Vælg os som mægler i salget af din bolig og vi arbejder indtil det absolut sidste punktum er sat og du er kommet sikkert i mål – og videre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

ejendomsmægler

Cand.jur. Mathias Lund Bach
+45 30 22 50 20 / ba@ejb.dk

SALGSPROCESSEN

1. Vi kommer ud og vurderer din ejendom i Slagelse eller omegn. Afhængig af hvor meget tid du har som sælger, er det enten til en kortere besigtigelse eller også en efterfølgende kop kaffe og snak om valg af salgsstrategi og eventuel målgruppe.

2. Efter vores besøg vil du modtage vores vurdering af ejendommen samt en formidlingsaftale og salgsbudget.  Visse sælgere vælger af indhente mange vurderinger og flere formidlingsaftaler til brug for deres endelige beslutning. Det endelige valg af mægler kan enten have sin årsag i salærets størrelse, valg af strategi eller den som du føler du har den bedste kemi med.

3. Underskriver du vores formidlingsaftale, så lyder startskuddet og vi indleder straks sagens forberedelse og indhentning af alle dokumenter for ejendommen og evt. hørende grundejerforening mv. Er der tale om et hus vil vi ligeledes hjælpr dig med at bestille el- og tilstandsrapport til brug for huseftersynsordningens anvendelse i handlen.

4. Fotografen kommer ud, og sørger for at få taget nogle billeder i så flot vejr som muligt og med det mest repræsentative udtryk muligt. Plantegning udarbejdes også.

5. Alt materiale samles og sendes til din godkendelse forinden vi går live med boligen.

6. Boligen er live og vil nu kunne ses på alle landets boligsider. Salget er nu officielt indledt og du holdes orienteret om status på alle fremvisninger og interesserede parter der måtte henvende sig.

ejendomsmægler frederiksberg

Mathias Lund Bach

Partner, cand.jur. & EJENDOMSMÆGLER

Udfyld for en uforpligtende samtale om dit salg

  KONTOR I SLAGELSE

  Bach & Busholdt I/S
  H.P. Hansens Plads 32
  4200 Slagelse

  Mail: bolig@ejb.dk
  Telefon: +45 30 22 50 20