ejendomsmægler sydhavnen

EJENDOMSMÆGLER SYDHAVNEN

Ejendomsmægler Sydhavnen – Bach & Busholdt får dig i mål.

Bach & Busholdt er et af Københavns nyeste ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også i Sydhavnen, hvor vi de seneste par år har solgt flere lejligheder, herunder især på Johan Kellers Vej. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til at hjælpe dig sikkert i mål med salget.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom i København SV.

SÅDAN SÆLGER VI DIN BOLIG

Selvom vi er en lille aktør på det store boligmarked, så opererer vi faktisk på lige vilkår med de største kæder i landet. Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider samt alle ejendomsmæglerkæders hjemmesider. Din bolig får derfor præcis den samme eksponering hos os, som hos alle de andre.

HER ER VI UAFHÆNGIGE & UVILDIGE

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.

Hos Bach & Busholdt gør vi det som der skal til og vi er loyale over for dig og dine interesser fra start til slut. Vælger du os som mægler i salget af din bolig i Sydhavnen går vi ansvarsbevidst og professionelt til værks indtil det absolut sidste punktum er sat. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

OM SYDHAVNEN

Sydhavnen er blandt mange folk i dette land stadig mest kendt for at være kvarteret der husede Anker Jørgensen. Hele Danmarks Anker, som til trods for embeddet som landets Statsminister, boede sammen med fru Ingrid i en AKB lejlighed på Borgbjergsvej. Det er stadig den historie, der indkapsler kvarteret og giver det en stemning af solidaritet og klassisk dansk arbejderklasse. Det er i Sydhavnen at man stadig kan finde, opleve og mærke det man vil kalde det gamle København.

Vi elsker de gange hvor vi har mulighed for at formidle salget af en bolig på Sydhavnen, så tøv endelig ikke med at række ud til os via kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig så hurtigt vi kan.

Udfyld for en uforpligtende samtale om dit salg

  Gratis uforpligtende salgsvurdering

  HOS BACH & BUSHOLDT GARANTERER VI:

  - At vi kun kun har dine interesser for øje, da vi er uafhængige
  - At vi har tavshedspligt, og derfor aldrig giver køber information om dig og dine forhold som evt. vil kunne bruges af køber til forhandling
  -
  At kun indehaverne varetager vurdering, fremvisning og salg
  - At vi som jurister går den ekstra mil for et juridisk problemfrit salg
  - At du får maksimal eksponering af din bolig (Boligsiden, boliga)

  - At vi kender din ejendom (og evt. forening) ned til mindste detalje
  - At du får status samtale efter alle fremvisninger og åbent hus
  - At arbejdet først er slut når sidste punktum er sat i handel

  RING OS OP

  SKAL VI SÆLGE DIT HJEM?

  Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din bolig, uanset om det er i Sydhavnen -2450 København SV, Frederiksberg, København eller et helt tredje sted. Med Bach & Busholdt på din side, kan du forvente lidt mere. Vi beskæftiger os dagligt med køb og salg af fast ejendom og har som jurister også massiv erfaring med købersiden af en handel. Det gør at vi ved hvad der skal til for at lukke din ejendomshandel effektivt. Vores varermærke er uafhængighed og ansvarstagen. Din bolig er ikke blot et nummer i rækken, vi tager ethvert salg dybt alvorligt og går samvittighedsfuldt til værks indtil det absolut sidste punktum er sat i handlen.

  FÅ EN SALGSVURDERINGRING OS OP
  ejendomsmægler sydhavnen

  "Hos Mathias er du i mere end gode hænder. Du finder ikke en grundigere og mere reel og ærlig jurist. Han er yderst kompetent, hvilket han kombinerer med grundighed og dybde såvel som ansvarstagen. Meget varme anbefalinger herfra"

  Peder L, Salg af bolig, København K

  "Ingen bullshit eller tomme floskler, Mathias og Jan kan deres håndværk og man er ikke i tvivl om på hvilken side de står. Har haft et super salg, hvor der altid har været rum til at drøfte status, strategi og boligdrømme. Salget kom i hus på en håndfuld måneder og kun med et marginalt afslag. Det kalder jeg et realistisk og effektivt salg, hvilket var netop det jeg bad om! Takker og bukker"

  Kasper Jakob Knudsen, Salg af bolig, Frederiksvej, Frederiksberg