ejendomsmægler vesterbro

Ejendomsmægler Vesterbro


Leder du efter en ejendomsmægler på Vesterbro? Så vil vi gerne sørge for salget af din bolig. Vores uafængighed af både banker, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber gør, at vi alene har dit salg og dine interesser for øje. Bach & Busholdt er et af Københavns nyeste ejendomsmælgerfirmaer og vi bistår kunder med salg af boliger i hele københavnsområdet – herunder også på Vesterbro. Vi er privatejet og uafhængige og glæder os til at hjælpe de københavnske boligsælgere med at komme sikkert i mål.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende salgsvurdering. Vi ser frem til at hjælpe dig med et succesfuldt, professionelt og hurtigt salg af din ejendom på Vesterbro. Bach & Busholdt er din garanti for et grundigt salg.


Hvordan sælger vi?

Vi sørger for at din bolig kommer på alle landets største boligsider, herunder Boliga & Boligsiden. Boligkøbere anno 2019 er grundige i deres søgen efter drømmeboligen, hvorfor din boligs tilstedeværelse på disse sider er et absolut must for et salg.

Ikke alene med at din bolig eksponeres på de største sider, så er vi også specialister i online markedsføring. Vi ved hvad der skal til for at lægge en effektiv digital strategi der virker. Omvendt bilder vi dig ikke ind, at store markedsføringsbudgetter er det som sælger. Retargeting strategier over for køberen kan forstærke og bibeholde interessen, men man fristes ikke til at foretage et boligkøb som man ikke allerede i forvejen aktivt leder efter. Vores markedsføringsbudget er derfor minimalt idet størstedelen af købere finder deres bolig på boligsiden og boliga – og der er vi.


ejendomsmægler vesterbro
Skal vi sælge din bolig?
+45 30 22 50 20
Cand.jur. Mathias L. Bach


Et uafhængigt og transparent salg

Ikke mange ejendomsmæglere er uafhængige. Men det er vi. Hvilken betydning har det? Det har den betydning at vi ganske ærligt kan sige, at vi alene har din interesse for øje da vi alene får betaling fra dig. Vi har ingen bånd til hverken banker eller forsikringsselskaber, hvorfor vores arbejde aldrig påvirkes af en skjul dagsorden. Vi kan levere et 100 % transparent salg og det er vi stolte af.Indhent en gratis salgsvurdering

  Gratis uforpligtende salgsvurdering


  Fakta om Vesterbro

  Vesterbro er noget helt specielt. Bydelen har lagt scene til nogle af de mest kendte forfattere og musikere vi har haft i Danmark gennem tiderne, heriblandt; Tove Ditlevsen, Dan Turèll & Erik Clausen. Vesterbro var Københavns arbejderkvarter som skildret i Sonja fra Saxogade og filmatiseringen af Barndommens gade fra 1986. Men i takt med at byen har vokset sig større og en del byfornyelse har fundet sted – herunder nedrivningen af størstedelen af de mange baggårde, så er Vesterbro blevet anderledes. Selvom bydelen har gennemgået megen forandring, måske lidt for meget i nogens øjne, så lever Vesterbroånden i allerbedste velgående.

  Indbyggertal: 35.213 (2005)
  Kommune: Københavns Kommune
  Områder/kendetegn: Istedgade, Halmtorvet, Enghaveparken, Øksnehallen (billede), Vega, Carlsberg, Vesterbros Torv, Hovedbanegården.